lørdag den 6. juni 2015

Gullfoss og dus med dyrene

Næste stop på turen var Gullfoss, det sidste stop i The Golden Cirkel. Vi valgte dog at stoppe lidt før den officielle parkeringsplads og fik udsigt til en enorm kløft med "orgel"-klipper og et andet fascinerende is-vandfald:

På den officielle parkeringsplads fik vi endnu en gang selskab af nogle mænd med nogle sære behov for kæmpe biler...
Selve Gullfoss er helt sikkert et besøg værd! Man kan slet ikke få det kæmpestore vandfald på billeder, heller ikke den brusende lyd og skyen af gus...




På vej videre stoppede vi ved nogle af de utallige islandske heste der pynter så fint i landskabet.
Nogle af dem var en smule nærgående -lidt for nærgående, hvis du spørger nogle af fotograferne ;)








På vej videre måtte vi indse at vejret ikke egnede sig til telt, så vi satte krus mod et guesthouse/heste-opdræt, hvor vi fik lov at sove på heste loftet, fik varm kakao med hjemmebagte småkager, en tur i deres hotpot men stjerneformede snefnug landede i vores hår. Vi brugte hestepigernes køkken og badefaciliteter og fik lov at hygge med deres hund og søde kattekillinger. Pga ømme lysker og heste allergi valgte vi at springe riddeturen over i denne omgang, men havde planer om at tage en tur på vejen tilbage -der var trods alt en flot udsigt til Katla fra Hestheimar. Men tiden blev knap og vi måtte springe det over - det bliver helt sikker til en tur til næste gang!









Ingen kommentarer:

Send en kommentar