mandag den 30. juni 2014

Blod, sved og pissefedt.dk VENINDERACE

Gruppe slackline posten: der var lidt ventetid, for holdet før os var stadig i gang. Det resulterede i et godt grin, da en af damerne lavede "eddekoppen"..... Det gjorde vist helt ondt i Karinas øjne :P
Den 21.juni 2014 drog Karina, Lærke og jeg til Rebild Bakker ved Roldskov for at teste vores kroppe af...

De tre små dværge (aka. hvor er de 4 andre? /hold 13) vidste godt at de med deres mere eller mindre fantastiske grundforme, samt korte ben og arme, nok ville få et par udfordringer i løbet af dagen. Derfor satsede vi ikke på at vinde i år (men lur mig om vi ikke forsøgte i smug alligevel), men mere på bare at have det sjovt! Vi vidste ikke hvad løbet gik ud på, og slet ikke hvad vi var gået ind til, men 5 timer senere var vi super trætte og super tilfredse med vores indsats - dog med en masse strategiske ideer til næste års løb!

For ja selvfølgelig skal vi med næste år. Og derfor skriver jeg også dette indlæg som en lille reklame, for i/dig/du/jer skal ikke gå glip af det næste år :

 ----------------------------------------------Veninderace------------------------------------------------

Løbet blev delvist arrangeret af sportstiming.dk og bs-event.dk og natureteam.dk. Inspirationen kom fra et facebook-link til denne youtube video.

Her er et par billedere fundet på facebook fra årets løb samt mit lille forsøg på at genskabe ruten. Der var 15 poster, vi nåede ikke dem alle - havde vi gjort det var det efter sigende blevet til 25 km. Er dog ret stolt at vores små 12 km da vi troede vi kun skulle løbe 5...

SURPRISE! Man skal tilbage til start efter hver post - ja det kom lidt bag på os.....!

Den go-pro optagelse blev vist ikke meget værd for min "death slide" forgik baglæns - deraf det lidt ubekvemte ansigtsudtryk
Lærke havde en fest hele vejen - i hvert fald kunne grinet høres helt ude i skoven!
Go stil Karina - kunsten at blive på brættet hele vejen!
Ikke-planlagt-pink-tema
Skipperen på holdet (mig) måtte som den eneste komme ind i rummet hvor man valgte næste post, så for at de andre ikke skulle vente på mig måtte jeg spurte de sidste stykke - jah kampgejst!
Sophie fra lab var også med og blev vist nummer 5 - pænt sejt!


Hov glemte jo helt at fortælle hvilke poster vi prøvede [beklager hvis nummerene er forkerte]:
[15] Skydning (rammer du ved siden af er der straf løb), [6] golfrør, [13] samle centicube uden at se den, [10]samle en firkant, [11] gæt ni minutter mens du laver en planke, [16] find den hemmelige post, [8] 3 mand over en pind, [14] gruppe slackline, [2]18m høj træ, [1]death slide, [7] mindrun.

Og dem vi ikke nåede:
[4]bakkeløb, [12] farvememory, [5] noget med en mountain bike, [3] jacobsstigen, [9] Røvballbøsse.

Vi klarede det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar