fredag den 10. juni 2016

Ski i Schladming uge 10

Vi tog sgu chancen og tog afsted:

Uge 10 - tør vi?!?  Det spørgsmål nåede vi at stille os selv mange gang inden billetterne blev købt. For da jeg var i Østrig for et par år siden med Karina i uge 7 blev det noget sjap til sidst, så uge 10 lød sent i mine øre. Men det var den eneste uge vi kunne få fri! Så vi tog altså chancen både med vejret og med Runes løberknæ og købte en bustur til Scladming. Og det var et godt valg! Fik jeg nævnt at Rune ikke havde kørt på ski i 12 år! Men efter en tur på den sorte dag 1 (ups, my bad) havde han fået sin ilddåb og var ikke til at stoppe igen (eller indhente).

Som man kan se var der grønt i dalen de sidste par dage, og ja der var smattet i bunden - men sneen var supér de første par dage, og der var altid sne på toppen!
Lige da vi ankom til hotellet var der nærmest snestorm og det havde sneet i 3 dage i streg så der var tonsvis af nysne - faktisk var der dag 1 så meget sne at man kl 10 ikke kunne se de havde presset sneen sammen, og der var pukkel pister alle steder..
Men skyerne lettede og vi havde nogle dejlige solskins dage - ahhh :)
Pølser og fritter - hverdag <3
Tak for selfi-stangen Nina ;) Et billede af både os og udsigten, men hvorfor ser jeg så lav ud?!
Den bedste bonus ved skiferier er den smukke udsigt -som er endnu smukkere når man har fået en glühwien eller to ;)
Dog kan der komme en sky og så er der ikke så meget at se....
Vi boede på et hotel med ski-in ski-out... Den sidste dag blev det dog til gå-i-kolort på vej ind og ud til pisten..... Det har vel også sin charme...
Jeg skriver ikke så meget om guideservise og hotellet, det ville bare blive et langt surt opstød primært fordi de mistede os på en ski-safari uden at opdage det og fordi de fejlinformerede os om hjemrejsen og aftensmad - don't mess with my food! Men på trods af det havde vi en dejlig tur og de har sidenhen sendt os et "undskyld postkort" - jeg kunne godt have ønsket en anden form for kompensation... 

Nå men til sidst lige et par stemnings videoer :)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar